Dobrodošli tudi moški, da sprejmete žensko v sebi, tako kot ženske sprejemamo moškega znotraj nas, da zaživimo svojo Celovitost lahkotno, udobno, bogato, skozi spol, ki smo ga izbrali.

VABIM TE NA VELIČASTNO POTOVANJE V GLOBINO, MEHKO, LAHKOTNO IN S STILOM.

Program Polet v Globino Lepote

Skozi proces Ženski pokažem, da lepo in udobno oblačilo ter urejena omara, ki ji prikaže, kje so skriti njeni izzivi in tudi potenciali, vse, kar ji še zastira čutenje lepote, vodijo v čutenje njene notranje lepote, ki resnično šteje.

Skupaj prehodiva del poti, kjer ji nudim vso podporo in znanje pri opuščanju vsega, kar jo na njeni poti do Sebe in njene edinstvene lepote ovira, da bi jo resnično živela, da bi iz nje delovala, da bi jo z vso močjo izžarevala navzven, da bi postala Celovita.

Moja vizija, kar želim vsakomur od nas, je takšen potop vase, povezanost s Seboj, ki nas dvigne onkraj omejitev, celo onkraj nas samih, naše človeške podobe. Z namenom čimbolj izkusiti Lepoto, iz katere smo ustvarjeni in je v vsakem od nas.

Želim si, da bi se Svet kopal v Globini Lepote.

Program Polet v Globino Lepote seveda ni namenjen samo ženski; zavedati se moramo, da nas do Celovitosti pripelje sprejemanje ženske in moške oblike, čutenje obeh energij znotraj nas, ki skupaj spodbudita neskončno kreativnost, naše delovanje in premik skozi čas.

Dobrodošli tudi moški, da sprejmete žensko v sebi, tako kot ženske sprejemamo moškega znotraj nas, da zaživimo Celovitost lahkotno, udobno, bogato, skozi spol, ki smo ga izbrali.

Iz srca v srce,
Vesna Hostnik, Vizionarka Globine Lepote